A www.allasguru.ro weboldal (a továbbiakban a „Weboldal”) tulajdonosa és üzemeltetője a Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége (Romániában bejegyzett nonprofit szervezet, székhely: Románia, Székelyudvarhely 535600, Bethlenfalvi út 165.; a továbbiakban: „SZMVSZ”).

A jelen dokumentum tartalmazza a Weboldal elérésének, használatának, valamint a felhasználók személyes és anonim adatai gyűjtésének, tárolásának és használatának irányelveit és feltételeit (a továbbiakban a „Feltételek”). Kérjük, figyelmesen olvassa el a Feltételeket!

A Weboldal használatával Ön elfogadja a Feltételeket, és az annak elválaszthatatlan részét képező Adatvédelmi Szabályzatot, továbbá beleegyezik, hogy eleget tesz az abban meghatározott összes feltételnek. Az SZMVSZ fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa és/vagy felülvizsgálja a Feltételeket. A módosítások azonnal hatályba lépnek, eltérő rendelkezés hiányában. Amennyiben Ön a módosítások közzététele után továbbra is használja a Weboldalt, azzal elfogadja a módosított Feltételeket.

Amennyiben nem ért egyet az itt meghatározott feltételekkel, kérjük, lépjen ki a Weboldalról és ne használja a továbbiakban.

Szerzői jogok

Minden jog fenntartva. A Weboldal elrendezése, a Weboldalon elérhető szövegek, hangok, videók, rendszerek, védjegyek, grafikák, képek, cikkek, és minden más egyéb anyag és kreatív alkotás szerzői vagy egyéb jogi védelem alatt állnak, és az SZMVSZ, illetve annak társszervezetei, kapcsolt vállalkozásai és/vagy harmadik jogosult fél tulajdonát képezik. A Weboldal tartalmának és elemeinek másolása, felhasználása, módosítása, vagy harmadik felek részére hozzáférhetővé tétele tilos, és azok bármilyen felhasználása az SZMVSZ előzetes írásbeli hozzájárulásához kötött.

Az SZMVSZ bármikor jogosult a Weboldal tartalmát vagy annak bármely elemét előzetes értesítés nélkül módosítani, frissíteni vagy visszavonni.

A webhely tartalma

Az SZMVSZ körültekintő gondossággal üzemelteti a Weboldalt és állítja össze annak tartalmát. Mindazonáltal, hibák és tévedések nem zárhatók ki teljesen, így a Weboldalon elérhető információk helyessége nem garantálható.

Az SZMVSZ nem vállal felelősséget a Weboldalon szereplő információk és anyagok helytállóságáért, pontosságáért vagy teljességéért, és nem vállal felelősséget semmilyen, a Weboldal, vagy bármilyen téves, hibás vagy hiányos tartalom felhasználásából eredő közvetlen vagy közvetett kárért, elmaradt haszonért, vagy bármilyen ennek következtében elszenvedett további költségért vagy kárért.

A Weboldal számos hivatkozást tartalmaz más olyan weboldalakra, melyeket az SZMVSZ-től független szolgáltatók hoztak létre és üzemeltetnek. Az SZMVSZ nem vizsgálja és nem kíséri figyelemmel a Weboldalhoz kapcsolódó weboldalakat és az ott elérhető tartalmakat, és nem vállal felelősséget az ilyen külső oldalak tartalmáért illetve tartalmak pontosságáért, és nem felelős az ilyen weboldalak használatából eredő károkért. A külső hivatkozásra történő kattintást követően az SZMVSZ nem képes befolyásolni vagy ellenőrizni a személyes adatok gyűjtését vagy kezelését, illetve a weboldal üzemeltetőinek tevékenységét, ennek megfelelően nem is

Then you need to be aware, if you would like to apply for college credit through the University of Phoenix. You’ll find these terms and conditions at the University of Phoenix website, which will give you a list of items you have to do. You need to fill out the application on line and a fee is that has to be paid. If you want to avoid paying the money by essay hand you can choose to cover this on line. You should think about what you can use the article for this you don’t pay double for the same thing if you decide to cover the essay.

felelős ezekért.

A Weboldal használatával kapcsolatban Ön vállalja, hogy nem akadályozza vagy szakítja meg a Weboldal, illetve a Weboldalhoz kapcsolódó hálózatok működését, továbbá nem is kísérli meg annak megakadályozását vagy megszakítását. Tilos a Weboldal biztonságának bármilyen megsértése vagy az arra irányuló bármilyen kísérlet.

A weboldal rendelkezésre állása

Nem garantáljuk a Weboldal napi 24 órás megfelelő működését, de minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy biztosítsuk a Weboldal magas fokú rendelkezésre állását.

Találd meg álmaid állását vagy a jelöltedet

A gyakhatlan jóság által bályos fingos, ájtos hegyenőről rendkívül keveset lehet tudni.