Gyakran ismételt kérdések

Könnyen megjegyezhető, de nem személyhez köthetőt, amely vegyesen tartalmaz betűt, számot, speciális karaktert is, és legalább 6 karakter hosszúságú.
Amennyiben elfelejtette a jelszavát, a Belépés menüpont alatt kattintson az Elfelejtette jelszavát? linkre, majd írja be az e-mail címét, amelyet a regisztrációkor használt. A Profession.hu rendszere automatikusan elküldi Önnek az új jelszót, melyet kérjük a belépést követően a jobb oldali Funkciók ablakban a Jelszó módosítása linkre kattintva egy Ön által is könnyen megjegyezhető jelszóra módosítani. Mentés után a jelszava megváltoztatásra kerül, ezért a kilépést követően már az új jelszavával léphet be.
A jelszó megváltoztatását, a Profession.hu rendszerébe való belépés után, a Funkciók ablakban teheti meg a Jelszó módosítása linkre kattintva, ahová beírja a kívánt új jelszót a megfelelő mezőbe, illetve a Jelszó még egyszer mezőbe. Mentés után a jelszava megváltoztatásra kerül, ezért a kilépést követően már az új jelszavával léphet be.
Belépést követően a Funkciók/Céglogók menüben töltheti fel cége logóit, melyek közül a későbbiekben szabadon választhat, és igény szerint a következő helyeken jelenhetnek meg:
az Ön által feladott álláshirdetésekben (ingyenesen);
a főoldalon a kiemelt partnereink között (ehhez a megrendelőt itt találja).
Igény szerint több logót is feltölthet (maximum 10), melyek közül a későbbiekben szabadon választhat. Cége logóit .jpg vagy .tif formátumban töltheti fel, melyek egyenként maximum 2MB méretűek lehetnek.
Kérjük, regisztráljon az allasguru.ro oldalán! Hirdetés feladásra vonatkozó igényüket az allasguru.ro regisztrált partnerei az Ügyfélszolgálaton keresztül jelezhetik az Ügyfélszolgálat (info@allasguru.ro) részére, akik az igény beérkezését követően hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.
Hirdetése felkerül a www.allasguru.ro oldalra. A hirdetés feladásának napján az állásajánlata megérkezik a hírlevél szolgáltatásunk regisztrált felhasználóinak azon csoportjához, akik megfelelnek az Ön által támasztott elvárásoknak.

Nem kaptál választ kérdéseidre?

Tedd fel a kérdésedet és mi készségesen válaszolunk.

Találd meg álmaid állását vagy a jelöltedet